1 av de mest effektive ansiktsmaskene med antibakterielt kobber

NAROO: Den mest effektive ansiktsmasken med antibakterielt kobbergarn

Den mest effektive ansiktsmasken med antibakterielt kobbergarn

Drep bakterier, lukt og mer, uten å drepe huden din - den mest effektive ansiktsmasken

Det finnes ingen perfekte metoder for å holde seg i form og samtidig holde seg fri fra patogener. Hvis du leter etter en sportsmaske som tilsvarer en hel rustning uten ubehag og mulige hjemsøkelser, er den beste løsningen din i den mest effektive ansiktsmasken NAROOer FU Plus kobber. Kobber har en lang historie innen medisin og tekstilproduksjon, en rekke fordeler og klare fordeler i forhold til sølv som bærbart materiale. 

Opprinnelsen til kobberstoff

NAROO FU Plus Copper- svarte antimikrobielle filtrerings sportsmasker for vår og sommer med forurensning, pollen, UV-stråler og fint støv 1

Opprinnelig brukt som en form for sterilisering, og som beskyttelse gjennom smykker, kan kobber som medisinsk verktøy og bærbarhet spores tilbake til det gamle Egypt, det antikke Hellas og senere Kina. Når det gjelder stoff med kobberinfusjon, er det indikasjoner på at det kan ha sin opprinnelse i Midtøsten. I nyere tid har Covid-19-pandemien skapt en fornyet interesse for garn med kobberinfusjon for sine antimikrobielle egenskaper. Fra kobberkomprimeringsklær til kobbermasker, ser vi et økende antall produkter som henvender seg til dette materialet for sine helsemessige fordeler.

Fordeler med kobberstoff og FU Plus kobber

Antimikrobielt kobbergarn is svært effektiv for å bekjempe bakterier, sopp og virus uten dårlige effekter på helsen din. NAROO'S FU Plus kobber, den mest effektive antimikrobielle ansiktsmasken stopper 99.9 % av mikrober gjennom det strikkede samarbeidet med MICRONET™-stoffet og kobbergarnet. Bakterier og virus er negativt ladet på utsiden, mens de positive kobberionene under bryter dem fra hverandre ved å ødelegge deres DNA/RNA.

Pustende
Kombinasjonen av det svært pustende MICRONET ™ filtrerende stoff og egenskapene til kobber selv gjør NAROODen siste kobbermasken er ikke bare effektiv mot forurensende stoffer, men også lett å trene og puste med, eller rettere sagt gjennom.

Varmeregulering
Atletisk ytelse kan redusere betydelig over tid, og muskeltretthet er en stor grunn til det. Når kroppstemperaturen stiger, ”lider muskelens evne til å trekke seg bærekraftig over en lengre periode betydelig under en lengre atletisk begivenhet og påvirker atletisk prestasjon negativt ”Kobber er en utmerket termisk regulator, som hjelper muskelutholdenhet og oksygenering, og hjelper dermed en idrettsutøveres prestasjoner. 

Fukttransporterende

Alle NAROOansiktsmasker, inkludert FU Plus Copper, er svært absorberende og hjelper til med svette. Mens svette under trening og konkurransebegivenheter kan være ubehagelig, er det også der mikrober trives, som kroppslukt genereres delvis på grunn av svettekjertelsekresjoner. Å holde deg tørr holder deg trygg og lukter bedre.

Luktkontroll

Det er her kobber spiller en veldig stor rolle i sportsklær, inkludert sportsmasker. Bakteriene som vokser i svetten vår er ansvarlige for mange dårlige effekter, inkludert de kjente ubehagelig lukt. Som vi allerede har fastslått, kobber er ekstremt giftig for disse bakteriene, nøytraliserer lukten selv i de små mengder svette som gjør det gjennom NAROOer fukttransporterende stoff.

NAROO F.U+ Copper - Filtrerende sportsmaske for løping i vårpollensesongen i skogen

Skin Health

I tillegg til sine biocidegenskaper, er kobber et mineral som fremmer hudgenerering og stabilisering, noe som gjør det "et veldig attraktivt aktivt materiale for forbedring av hudens velvære. ” Ved å kombinere det med sine andre evner og pustende stoffer betyr det at du til slutt reduserer irritasjonene som tørker og aldrer huden din.

Fordeler med kobberstoff og FU Plus kobber

Selv om kobber, sølv og gull alle er antimikrobielle, er det noen viktige forskjeller som gjør kobber til den klare vinneren.

Er kobberstoff trygt for din åndedrett og generelle helse?

Innånding av metaller er ikke en tiltalende idé, men det er en bekymring du ikke trenger å ha med NAROOer FU Plus kobber. Delene som bruker kobberinfunderte garn, er laget av forskjellige stoffmaterialer og oppnår denne infusjonen gjennom en prosess som kalles ionebinding. Prosessen innebærer kobber i stoffet, og sikrer at det ikke vil bryte inn i partikler som kan inhaleres.

Velge din kobbermaske klokt

Som alle andre produkter som brukes med tanke på helse, må ansiktsbelegg av kobber velges klokt. Masker der garnet ganske enkelt er foret med kobber, vil for eksempel være fjernet det laget ganske rasktmister fordelene sine. NAROOFU Plus Kobbermasketeknologi av bundet kobber er ikke bare trygt for helsen din, men gjør maskene våre svært gjenbrukbare, siden de kan vaskes opptil 100 ganger uten å miste sin beskyttende evne.

Bommen i kobberbaserte masker betyr at det er en rekke kvaliteter for slike produkter, og derfor i resultatene. Det er viktig å være årvåken for et selskaps sertifiseringer, historie og kunnskap for å gjøre idrettsutøvere trygge. NAROOMasker er testet og sertifisert for sikkerhet av Korea Apparel Testing and Research Institute (KATRI), og spesielt designet med tanke på idrettsutøvere, noe som gjør dem justerbare, pustende og holdbare.

Kobbergarn er her for å åpne en ny æra innen beskyttende slitasje, og vurderingene som kommer for bruk er allerede entusiastiske og ser frem til den lyse fremtiden.

 

Kanskje du vil like dem fordi de føler seg oppsiktsvekkende etter å ha prøvd et par for første gang. - Carlo G, Spektral kropp

Med tanke på kobbers grunnleggende virusbekjempelsesegenskaper, kombinert med økte bekymringer for COVID-19 og andre sykdommer, kan kobberinfiserte masker, hansker og til og med undertøy være motetrenden i en verden som kjemper mot en pandemi og ønsker å forhindre den neste. - AJ Roan, Metal Tech News

... det er en viss trygghet som kommer fra å vite at når du bruker klær som er tilsatt kobber, jobber klærne dine aktivt overtid for å holde deg trygg. Selv om det ikke ligner en magisk kappe eller den slags ting som Marvel -tegneserier ville drømme om, er stoffets antimikrobielle kvalitet fortsatt ganske imponerende. - Lucas Skriko, Finn en grunn

 

Skrevet av Vasia Tolou

NAROO FU+Kobber - Sportsmaske for sykling i pollen 1
Likte du artikkelen?
Del på Pinterest
Del på Facebook
Del på WhatsApp
Del på Twitter
Vi vil gjerne høre din mening...
Bli medlem!
Varsle om
gjest
0 Kommentar
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Les også...
Oppdaterer ...
  • Ingen produkter i handlevognen.
[fornavn] fra [land] kjøpte [tittel] nylig